Product Overzicht en Omschrijving

Office 365 cloud dienst exchange mailserver en office applicaties alsmede sharepoint en onedrive

Online backup voor server / mail / werkstations / databases en  virtuele omgevingen

Workspace 365 uw gehele bureaublad online met de standaard office applicaties alsmede de mogelijkheid een extra server voor eigen applicaties / databases te gebruiken

Hardware waaronder desktops, notebook, servers, netwerk opslag, tablet, netwerk switches en routers, firewalls, camera beveiliging en printers.

Telefonie waaronder conventionele hardware centrales, toestellen en handsets (dect), Software matige  centrales en IP toestellen alsmede IP handsets (dect over IP) en Hosted (cloud) centrales.

Website design op basis van html met beperkte content management functie (tekst en beelden aanpassen) tot en met content management op basis van adobe catalyst uit te breiden met modules waaronder formulieren, mailings, enquêtes, shop en betaling systemen, tevens kan er op basis van een ranking service de site worden gecontroleerd op vindbaarheid (verschillende zoekmachines) en tevens op fouten of missende componenten in uw website.

Camera beveiliging met een in huis of cloud nvr voor opname van de beelden bij inbraak of vandalisme op basis van ip van 1 tot 100 camera's. in combinatie met Panasonic camera's kunt u een cloud dienst afsluiten waarbij de beelden rechtstreeks op internet worden opgeslagen en bewaard, u kunt via de cameramanager zelf de beelden opvragen en terugzien

Printers van desktop tot enterprise workgroup modellen als losse printers leverbaar of in een lease contract waarbij deze voor een periode van 1 tot 5 jaar op maandbasis kan wordt betaald inclusief monitoring, verbruiksartikelen en reparaties.

 Kaftanstraat 26 - 1448 EA  Purmerend  - +31 (0)299 474 511 - KvK 36047701

©  2017